[devvn_ihotspot id="237418"]

GEOWARM

Rendszerelemek

a megfelelő választás

Talajszonda

A szondafej kialakítása kompakt, ugyanakkor robosztus. Anyaga többkomponensű üvegszállal erősített műgyanta. A szonda furatba való lehelyezése biztonságos, a hőhordozó közeg áramlása szempontjából kedvező.

OSZTÓ-GYŰJTŐK

A talajszodák és a hőszivattyú közé osztó-gyűjtők kerülnek elhelyezésre, menetes, szorítógyűrűs csatlakozással. Az osztók légtelenítő szeleppel rendelkeznek,  és  golyóscsapokkal, térfogatárammérővel.

AKNÁK

A Geowarm előreszerelt osztó-gyűjtő akna vízszintes elrendezésű az adott igényeknek megfelelő kivitelben. Körönként beépített elzáró szerelvényekkel, térfogatárammérővel. Telepítése egyszerű.

HUNGAROTHERM NAGYDÍJAS

MAGYAR TERMÉK

Büszkék vagyunk rá, hogy a Geowarm talajszonda 2013 évben a Hungarotherm Magyar Termék Díját nyerte el.

Hőszivattyú

Több gyártó geotermikus hőszivattyú kínálatából választva segítünk Önnek megtalálni az igényeihez legmegfelelőbb berendezést. Használati melegvíz-tartállyal, nagy hatásfokú szivattyúval, biztonsági modullal, tágulási tartállyal, vízszűrővel, nyomásmérővel.

Padlófűtési rendszer

A Floortherm egy korszerű, vékony rétegrendű (gipszkarton panelbe integrált) padlófűtési rendszer. Az okos megoldásnak köszönhetően  mobil applikációval akár távolról, is vezérelheti az ingatlan helyiségeinek hőmérsékletét.

Megnézem a honlapot

Falfűtési rendszer

A Walltherm rendszer kiválóan alkas padló-, fal- vagy mennyezetfűtés és épülettömeg temperálás megvalósítására. Költséghatékony, rövid idő alatt beépíthető, segítve a beruházási költségeinek gyors megtérülését.

Megnézem a honlapot

ELÉRHETŐSÉGÜNK, KAPCSOLAT

TEGYE FEL KÉRDÉSÉT

Márkaképviselet: Merkapt Zrt.

1106 Budapest, Maglódi út 14/B.

+36 1 260-0470, +36 1 260-1405

www.merkapt.hu